Gem de rabarbar

Postat de kamy in Dulceata / Gem
24 Mai 2011 | 6842 vizualizari

Un gem acrisor si aromat

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 25.05.2011, 07:24
ce culoare puternica! de la afine?... sau chiar se face asa doar de la rabarbar?
la 25.05.2011, 08:48
ana...e de la afine cu zaharul asta nu fierb mult gemurile si cred ca asta de rabarbar ar fi ramas verde ms
la 25.05.2011, 15:54
foarte bun
la 25.05.2011, 17:17
trebuie sa fie bun nu am mancat niciodata
la 25.05.2011, 18:05
eduard....asa-i
la 25.05.2011, 18:08
vladimir....bun bun
la 25.05.2011, 22:47
la 26.05.2011, 09:26
gabytza....ms
la 26.05.2011, 12:54
ce culoare frumoasa..............
la 26.05.2011, 15:26
medi....multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking