Gem de rosii

Postat de lia in Dulceata / Gem
27 Sep 2012 | 7795 vizualizari

Fin si parfumat, cu o culoare intensa, minunat pentru prepararea aluaturi-lor dulci gen fursecuri ; biscuiti ; sau servit ca atare, pe o felie de paine proaspata, alaturi de cana cu ceai . Am folosit rosii bio, din gradina mea  mari , carnoase, dulci si deosebit de gustoase !

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 28.09.2012, 21:35
Nu am mancat niciodata dar cred ca e delicios...oare nu se poate face numai din rosii? Lia
la 28.09.2012, 21:41
Nu am mai auzit pana acum de aceasta combinatie, suna bine
la 04.10.2012, 23:11
arata foarte bine
la 16.11.2012, 19:03
interesant,nu am stiut dar am sa fac si eu cu siguranta
la 04.06.2021, 11:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking