Ghiveci pentru orez

Postat de aziz in Mancaruri de legume
11 Ian 2011 | 5976 vizualizari

nu este un ghiveci traditional cu legumele coapte si apoi fierte in ulei mult.......

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 11.01.2011, 16:22
bun bun
la 11.01.2011, 16:37
vreau....da las dovleacul
la 11.01.2011, 16:42
nici o problema kamy sint asa multe legume acolo chiar nu conteaza daca vei scoate dovleacul
la 11.01.2011, 16:49
la 11.01.2011, 17:12
miuta hai la o portie fata, ca eu cred ca bintui singura pe aici
la 11.01.2011, 17:13
azi mi-am scos si eu dovleac, ca mi se strica-n beci, cati am
la 11.01.2011, 17:17
Ina daca l-as tine in casa de decor tine?
la 11.01.2011, 17:41
Mamaaaa,....ce imi place Azizulica
la 11.01.2011, 18:27
Mona wow,wow ,wow super
la 11.01.2011, 19:42
Ce de-a legume si ce culori frumoase!
la 11.01.2011, 19:45
Mmmmm,ce bun
la 11.01.2011, 21:55
minunat
la 12.01.2011, 08:18
fetele mele dragi
la 28.05.2011, 16:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking