Ghiveci Ratatouille pentru iarna

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
10 Sep 2016 | 5953 vizualizari

Ratatouille este o reteta de legume tradiţională, din regiunea Provence a Franţei. Este compusă din legume fierte: vinete, ceapă, dovlecei, ardei şi roşii.  Ca orice retetă „tradiţională”, nu există un mod exact de a o prepara, doar anumiţi paşi sunt obligatorii.  Există două metode de a prepara legumele: fierberea lor separat sau toate împreună. Aveti aici metoda  rapida- toate legumele se fierb impreuna- ideala cand faceti o cantitate mare. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/08/ghiveci-ratatouille-pentru-iarna.html

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 10.09.2016, 20:46
munca multa, dar imi place
la 10.09.2016, 21:07
Bun tare!
la 10.09.2016, 21:12
la 10.09.2016, 21:37
la 10.09.2016, 21:54
la 11.09.2016, 09:04
bun, bun!
la 11.09.2016, 09:45
Tare bun!
la 11.09.2016, 10:48
multumesc la toti
la 11.09.2016, 19:46
Ce bun!
la 12.09.2016, 09:41
la 12.09.2016, 10:14
imi place!
la 14.09.2016, 22:57
Buna mancare ai facut Catalina

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking