Glazura de unt (buttercream)

Postat de doralinda72 in Torturi
17 Iun 2013 | 11999 vizualizari

Aeasta reteta va este necesara in cazul in care doriti saacoperiti un tort cu pasta de zahar, (ptr a nu a aluneca de pe tort pasta) Reteta originala contine un ulei vegetal solid, dar se stie ca nu e bun ptr sanatate, asa ca l-am inlocuit cu unt si are exact acelasi rezultat!

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 17.06.2013, 14:53
pufoasa
la 17.06.2013, 17:12
Si mie mi-a placut mult culoarea Dia!
la 17.06.2013, 17:12
Va multumesc frumos ptr aprecieri, si scuze ptr ca va raspund la "gramada" dar zilele astea, tot pe o fuga sunt, intre scoala si altele.....va pupic!
la 17.06.2013, 17:18
la 17.06.2013, 20:07
Mena
la 17.06.2013, 21:08
la 17.06.2013, 21:44
Claudia
la 17.06.2013, 22:38
la 17.06.2013, 23:31
la 17.06.2013, 23:54
Iri, loredana
la 23.09.2013, 16:54
am si eu o intrebare : ce margarina sa folosesc ? dar unt??
la 24.09.2013, 10:44
Orice fel de unt si orice fel de margarina, nu stiu exact la ce te referi.
la 28.09.2013, 23:13
deci nu trebuie sa folosesc un anumit tip de margarina nu ?
la 28.09.2013, 23:45
Nu. Chiar azi am facut aceasta crema ptr un tort ,dar am facut jumatate din cantitate.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking