Glazura de unt (buttercream)
Postat de doralinda72 in Torturi 17 Iun 2013 | 11999 vizualizari
Aeasta reteta va este necesara in cazul in care doriti saacoperiti un tort cu pasta de zahar, (ptr a nu a aluneca de pe tort pasta)
Reteta originala contine un ulei vegetal solid, dar se stie ca nu e bun ptr sanatate, asa ca l-am inlocuit cu unt si are exact acelasi rezultat!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (29)
la 17.06.2013, 14:53
pufoasa
la 17.06.2013, 17:12
Si mie mi-a placut mult culoarea Dia!
la 17.06.2013, 17:12
Va multumesc frumos ptr aprecieri, si scuze ptr ca va raspund la "gramada" dar zilele astea, tot pe o fuga sunt, intre scoala si altele.....va pupic!
la 17.06.2013, 17:18
la 17.06.2013, 20:07
Mena
la 17.06.2013, 21:44
Claudia
la 17.06.2013, 23:54
Iri, loredana
la 23.09.2013, 16:54
am si eu o intrebare : ce margarina sa folosesc ? dar unt??
la 24.09.2013, 10:44
Orice fel de unt si orice fel de margarina, nu stiu exact la ce te referi.
la 28.09.2013, 23:13
deci nu trebuie sa folosesc un anumit tip de margarina nu ?
la 28.09.2013, 23:45
Nu. Chiar azi am facut aceasta crema ptr un tort ,dar am facut jumatate din cantitate.
COMENTEAZA