Gnocchi

Postat de JustLoveCookin in Paste
9 Noi 2010 | 6887 vizualizari

Gnocchi sunt un fel de mancare cu origini antice si raspandit in toata lumea. Sunt foarte buni si adaptabili la multe sosuri.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 10.11.2010, 01:44
@mihaelar63 : Multumesc mult pentru caldurosul bun venit si pentru ideea de articol pe care tocmai mi-ai dat-o.De fapt e preferabil ca gnocchi sa aiba un gust fin de cartof si cu cat mai lejeri cu atat mai bine.Sunt chiar mai buni fara oua,pentru asta insa trebuie sa eliminam factorul umiditate din cartof,deci sa il coacem pe aburi sau in cuptor,sau daca ii fierbem,sa o facem cu cateva ore inainte de a-i folosi.Iar al doilea punct sensibil ar fi tipul cartofilor.Nu e bine sa folosim cartofi noi,ci vechi,cu coaja rosie sau galbeni fainosi.Cu astea doua tips-uri iti vor iesi niste gnocchi absolut divini,cu un gust fin si foarte lejeri. Pupici si mulltumesc inca o data pentru aceasta primire !
la 10.11.2010, 13:14
bun venit!ce de retete bune si apetisante!!!
la 10.11.2010, 17:18
Bun gasit ! La mai multe retete,ca ma deranjeaza tare eticheta de incepator cred ca le-ati facut anumea
la 12.03.2011, 14:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking