Gnocchi facuti in casa cu sos alb cu praz si ciuperci brune

Postat de simona72 in Paste
2 Mar 2017 | 4334 vizualizari

V-am mai prezentat si altadata retete de gnocchi homemade. Va readuc aminte ca sunt niste galuste din cartofi si provin din bucataraia italiana. La fel ca multe feluri de mancare, exista multe feluri de retete. Ce trebuie sa tineti cont: aceste galuste sunt moi si pufoase, de preferat sa le faceti in casa, iar daca totusi le cumparati din magazin, incercati sa le cumparati in stare proaspata.  In reteta de azi am folosit praz pentru ca este mai dulce ca si ceapa, iar ciupercile brune sunt mai parfumate ca si cele champinion albe. Desigur, reteta poate fi adaptata la ingredientele de care dispuneti si la gusturile voastre…

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 03.03.2017, 20:14
ce buni sunt
la 04.03.2017, 10:48
Yammi.... ! Felicitări pentru "gnocchi" homemade!
la 05.03.2017, 12:34
Felicitari!! Mi-am salvat reteta.
la 05.03.2017, 19:55
Mulțumesc!
la 26.03.2017, 17:59
la 29.06.2017, 21:21
Mmmmm...ce buuuuuniiii!....imi place tare mult ce ai pus tu acolo!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking