Gnocchi picanti cu ardei copti si gambas prajit.
Postat de Sylvia in Fructe de mare 3 Oct 2013 | 4399 vizualizari
Bine v-am regasit, mi-a lipsit enorm blogul meu culinar dar datorita faptului ca am fost in plin sezon si am calatorit mult in acelasi timp nu am timp sa postez retete. In momentul de fata lucrez ca bucatar la un castel de 4 stele din Franta si sunt prinsa mai mult in a doua jumatate a saptamanii,eu lucrand pe partea de evenimente si casatorii, o sa va povestesc mai multe despre asta intr-un alt episod din jurnalul meu de bucatar.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 03.10.2013, 11:07
hmmm ce bunatate!
la 03.10.2013, 11:07
ma bucur sa va regasesc !
la 03.10.2013, 11:14
ce bunatate!!!!!
la 03.10.2013, 11:16
ma bucur ca va place !
la 03.10.2013, 12:58
Ce bine arata preparatul tau Sylvia. Pup si sper ca esti bine
la 03.10.2013, 13:53
fata mea dragă
la 03.10.2013, 15:00
va imbratisez cu drag Rocsi si Gaby
la 03.10.2013, 15:13
demential ce sa zic...raman marcata )
la 04.10.2013, 15:53
Ce bine arta! Iar de buni ce sa mai zic!
la 05.10.2013, 16:58
ma bucur ca va plac
la 15.01.2014, 10:11
Arata foarte bine. Insa am o intrebare, poate e stupida: cum reusiti voi sa mancati crevetii nedecorticati in asa fel incat sa nu va murdariti, elegant si sa nu va enervati daca nu reusiti sa "extrageti" toata carnea de pe ei?
COMENTEAZA