Gnocchi picanti cu ardei copti si gambas prajit.

Postat de Sylvia in Fructe de mare
3 Oct 2013 | 4399 vizualizari

Bine v-am regasit, mi-a lipsit enorm blogul meu culinar dar datorita faptului ca am fost in plin sezon si am calatorit mult in acelasi timp nu am timp sa postez retete. In momentul de fata lucrez ca bucatar la un castel de 4 stele din Franta si sunt prinsa mai mult in a doua jumatate a saptamanii,eu lucrand pe partea de evenimente si casatorii, o sa va povestesc mai multe despre asta intr-un alt episod din jurnalul meu de bucatar.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 03.10.2013, 10:51
la 03.10.2013, 11:00
la 03.10.2013, 11:07
hmmm ce bunatate!
la 03.10.2013, 11:07
ma bucur sa va regasesc !
la 03.10.2013, 11:14
ce bunatate!!!!!
la 03.10.2013, 11:16
ma bucur ca va place !
la 03.10.2013, 12:58
Ce bine arata preparatul tau Sylvia. Pup si sper ca esti bine
la 03.10.2013, 13:53
fata mea dragă
la 03.10.2013, 15:00
va imbratisez cu drag Rocsi si Gaby
la 03.10.2013, 15:13
demential ce sa zic...raman marcata )
la 04.10.2013, 15:53
Ce bine arta! Iar de buni ce sa mai zic!
la 05.10.2013, 16:58
ma bucur ca va plac
la 15.01.2014, 10:11
Arata foarte bine. Insa am o intrebare, poate e stupida: cum reusiti voi sa mancati crevetii nedecorticati in asa fel incat sa nu va murdariti, elegant si sa nu va enervati daca nu reusiti sa "extrageti" toata carnea de pe ei?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking