Gogosari marinati cu miere de albina
Postat de anisoara in Conserve 12 Aug 2010 | 44843 vizualizari
Imi place foarte mult gustul crocant a acestor gogosari marinati. Traind departe de casa, m-am acomodat sa-i prepar si aici. In portii mai mici (1kg), deoarece in orice anotimp al anului ai posibilitatea sa cumperi orice leguma si sa prepari , ce-ti doreste sufletul. Gustul lor specific si aroma foarte mult depind de gustul mierii de albine pe care o folosesti. De aceia , daca simtiti , ca mierea de albina are un miros foarte accentuat si specific decat cea cu care v-ati obisnuti mai bine inlocuiti-o in aceasta reteta cu zahar. De asemenea va recomand in toate retetele , unde folositi otetul - folositi numai otet de masa de culoare foarte deschisa sau de vin alb. Mirosul specific al otetului din vin rosu , poate strica gustul acestei marinate pentru gogosari sau ardei dulci mari.
Inapoi la reteta
|