Gogosari murati la rece
Postat de lira in Muraturi 20 Sep 2010 | 25739 vizualizari
pentru 6-7 borcane de 720 ml
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 20.09.2010, 15:28
interesant mod de a pune gogosarii... eu ii pun opariti... tin bine peste iarna?
la 20.09.2010, 15:31
Ionix eu pun reteta asta de anul trecut, ca tot varianta oparita o aveam si eu. Merita sa incerci, daca vrei vezi cu jumatate cantitatea, Ies mult mai crocanti ... o sa-ti placa cu siguranta
la 20.09.2010, 16:16
aceasta reteta o folosesc si eu de ani de zile si gogosarii sunt grozavi de buni la gust
la 20.09.2010, 17:26
foarte buna reteta! vreau si eu un borcanel
la 20.09.2010, 17:50
interesanta reteta ta
la 20.09.2010, 19:57
LIA mersi pt sustinere
la 21.09.2010, 17:57
Si eu vreau macar un gogosar
la 28.09.2010, 02:46
Interesanta idee,am sa o fac si eu .
la 31.08.2011, 08:53
n-am incercar niciodata sa-i prepar asa foarte interesanta ideea,o sa fac si eu
la 24.09.2011, 12:39
foarte buni
COMENTEAZA