Gogosi austriece umplute cu marmelada

Postat de madi_marin in Dulciuri
4 Feb 2017 | 6510 vizualizari

Ca la bucătăraşi acasă   Reţeta am găsit-o pe blogul Laurei Adamache, însă am mai modificat pe ici pe colo. Sunt simplu de făcut. Eu am ales varianta coacerii în cuptor. Ies pufoase şi foarte gustoase, plus ca putem mânca mai multe, pentru ca sunt mai sănătoase.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 26.02.2017, 13:56
Am doua intrebari:
- daca nu am cuptor cu ventilatie,care e temperatura si daca ies la fel?
- daca se pot umple cu branza in loc de marmelada.
Cu stima, Violeta
la 26.02.2017, 18:26
multumesc! ma bucur ca va place reteta!
la 26.02.2017, 18:30
Violeta, desigur ca se pot umple si cu branza, insa trebuie sa fie mai scursa, deci nu umeda. In ceea ce priveste temperatura, ma gandesc ca la foc mediu e cam acelasi lucru, iar ventilatia poate sa lipseasca. Sigur trebuie sa iasa. Eu nu am incercat si nu mai sunt obisnuita cu un cuptor obisnuit ca am demult un cuptor mai ,,rasarit,, ,insa putem adapta. Sper sa incerci reteta, varianta cu branza, si sa ne arati rezultatul
la 27.02.2017, 08:56
mmmmmmmm, apetisante !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking