Gogosi "Petit chinois"

Postat de miha in Dulciuri
5 Mai 2010 | 6047 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 05.05.2010, 23:02
Ana, mie si la gogosi si la "petit chinois" mi-a iesit crema foarte batoasa. N-a curs.
la 04.06.2010, 15:07
miha pot pune ulei in loc de unt ?
la 05.06.2010, 12:32
Da, Andreea...poti pune si ulei. Important e ca aluatul sa aiba si ceva grasime.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking