Gratin de conopida

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
12 Oct 2010 | 35073 vizualizari

Pentru o cina merge perfect

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 13.10.2010, 13:30
imi place conopida oricum e facuta...o mica obs nadian: unde si cand pui mozaarella? ai trecut-o la ingrediente, dar la preparare ....? poate revii cu o completare...5
la 13.10.2010, 13:56
adaserv multumesc tare mult de observatie ,da din greseala am postat mai multe retete si in graba probabil am omisse pune peste conopida inainte sa pui oul si jumatate in oual batuta cu smantanamultumesc tare mult
la 13.10.2010, 13:56
sau poti sa pui chiar peste oul batut mozzarella se topeste foarte bine
la 13.10.2010, 22:15
mmmm..5f
la 13.10.2010, 22:40
la 14.10.2010, 01:28
kamyiarasi tu prin curtea meaesti binevenita iubita
la 14.10.2010, 01:28
si lilik la fel
la 14.10.2010, 01:31
vezi poate vreodata chiar vin si nu-mideschizi usa
la 14.10.2010, 01:33
lilik usa mea va fi deschisa pentru toata lumea ,oricand si la orec ora iubitape bune nu se stie niciodata unde si cum ne putem intalni
la 14.10.2010, 01:42
direct la favorite , reteta e super ,
am luat azi un cas mozzarella dar l-am,, gustat '' de tot cu pepene galben ,nu-i bai maine altul
la 15.10.2010, 13:13
si eu la o portioara mica
la 07.06.2013, 15:53
EXCELENTA , SI EU FAC , DAR FARA ROSII. O SA PUN DESOGUR !
la 08.06.2013, 11:22

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking