Gratin de vinete si dovlecei

Postat de adnia in Mancaruri de legume
3 Iul 2013 | 10520 vizualizari

De cum au aparut prin piete vinetele si dovleceii, parca numai asta imi doresc sa mananc. Desi stiu foarte bine ca inca nu au cum sa provina de pe la noi, si cu siguranta nu sunt cultivati in mod traditional, tot nu ma pot abtine sa nu-i cumpar. Ii spal totusi in apa cu putin bicarbonat, ca sa le scot chimicalele din coaja, cat de mult se poate (se stie ca apa alcalina este foarte buna in "scoaterea" pesticidelor din coaja fructelor si legumelor, dar in lipsa de asa ceva, bicarbonatul, fiind bazic, actioneaza ca adjuvant).

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 03.07.2013, 12:40
ce fain arata
la 03.07.2013, 12:51
Imi plac !
la 03.07.2013, 12:51
Place place
la 03.07.2013, 12:52
ce imi place!!!!!
la 03.07.2013, 12:55
bun, bun!
la 03.07.2013, 12:55
La ora asta sigur sunt de la noi,eu cel putin am la mama in gradina daovlecei,vinete n-am pus....
la 03.07.2013, 13:12
la 03.07.2013, 13:15
Cleme, ce bine de tine ca ai surse sigure! eu sunt oarecum reticenta in ceea ce priveste marfa din piete..dar asta e, ce sa fac?
la 03.07.2013, 13:18
la 03.07.2013, 19:56

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking