Groszek ptysiowy - fulgi pufosi pentru supa
Postat de Adinuta in Supe/Ciorbe 29 Noi 2009 | 10679 vizualizari
M-am chinuit sa aflu traducerea exacta pentru aceste bilute de aluat, dar ce pot sa spun e ca groszek inseamna mazare, iar ptys e un fel de savarina. Mai departe de atat nu am putut ajunge :)) probabil ca sunt numite "mazarici" ca seamana cu boabele de mazare, iar ptys ca sunt pufoase, umflatele. Eu m-am indragostit de ele, sunt gustoase si dragalase si pot fi pastrate destul de mult timp. Eu inca mai am vreo 2 de acum o saptamana!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 29.11.2009, 09:42
Cu "mazaricile" poti sa faci atat supa cat si desertul ! Le umpli cu crema si gata desertul.
la 29.11.2009, 09:56
la 29.11.2009, 13:52
bunica, am sa incerc si umplute multumesc de idee
Michelle, multumesc!!
la 29.11.2009, 17:38
da, ce idee buna a avut Bunica! foarte bune!
la 02.12.2009, 17:30
Buna ziua!
va rog sa-mi spuneti care este cantitatea de unt care se pune la fiert.Vad ca pe lista de ingrediente lipseste
Tare mult as vrea sa fac si eu aceste gogosele!
Multam
la 02.12.2009, 21:40
roxana, te rog frumos sa ma scuzi!! acum am vazut ca am uitat sa trec untul. Este vorba de 30 grame de unt. Sper sa iti placa!
la 02.12.2009, 22:43
Adinuta,multumesc!
Abia astept sa le fac!
la 03.02.2010, 22:31
o sa fac si eu sunt foarte interesANTE)
la 03.02.2010, 22:52
sa le incerci! sunt usor de facut si adauga un plus de farmec oricarei supe si rezista multisor
la 08.05.2011, 16:08
la 31.10.2013, 15:41
astea sunt caroline, sau schouri, se pot umple cu crema !
COMENTEAZA