la 19.01.2011, 11:06 miutza, multam
corina, asa e )))
epu
la 19.01.2011, 11:07 miti, roxic, va multumesc
la 19.01.2011, 11:30 de asta te-ai zgarcit tu azi!!!
la 19.01.2011, 12:10 Super tare si cred ca si f bun , Gabitule
Favorita !
la 19.01.2011, 13:54
la 19.01.2011, 14:18 bay Gaby cum arataaa . E la favo, ca-mi place tare mult ideea.
la 19.01.2011, 18:08 Gaby reteta este fantastica ,de tine numai zic ,vreau
la 19.01.2011, 19:43 deci s-a papat tot no ghinion,ma intorc la dieta mea
la 19.01.2011, 20:59 Am ajuns tarziu,sa inteleg.
Poate mai faci unul.
la 19.01.2011, 21:20 Delicios si apetisant
la 19.01.2011, 21:23 super tare si ce bun e oare cu carne de pui tocata merge?
la 20.01.2011, 07:59 Cris ajunge?)
Silvioara, a trecut ziua ta, nu-ti mai fac))
Dia,as veni cu tine
Mihaela
Mirela, cred ca da, dar trebuie totusi combinat cu ceva..un mezel..poate.Puiul are un gust mai fad in rulade, se usuca mai mult neavand atata grasime. Nu stiu..imi zic si eu parerea. Initial scosesem la dezghetat un pui, o punga de carne de porc si ciuperci. m-am oprit la cele din urma dar m-ar tenta si cu pui.