Guguluf din albusuri cu fructe deshidratate - 350 -

Postat de MotanLaOale in Prajituri
19 Iun 2013 | 27766 vizualizari

Si uite asa incetisor din vorba in vorba, mai mult hlizeala, din reteta in reteta, mai mult ale voastre am ajuns si eu, dupa doi ani jumatate, la reteta 350. Nu va mai zic ce placere am sa stau toata ziua cu voi pe site ca stiti de acum! Avand multe albusuri ramase in congelator am facut un guguluf si niste briose pentru toti bucatarasii!

Inapoi la reteta

Comentarii (94)

la 28.10.2013, 22:01
Am facut-o si mi-a iesit... pandispan. Am folosit o faina 'self raise' la care normal nu trebuie sa ii adaugi praf de copt (de obicei la chec asta folosesc si creste) dar asta nu a crescut absolut deloc
la 28.10.2013, 22:46
Imi pare rau. Eu nu folosesc decat ingrediente de baza fara adausuri, de varsta si obisnuinta. Secretul este in baterea albusurilor. Sa stii ca ce vezi in poza este facut cum scrie, fara smecherii ascunse. Inca o data imi pare rau ca nu ti-a iesit ca la mine!
la 30.12.2013, 08:44
La multi ani, Motane! Dupa cum am spus, am asteptat Craciunul sa fac cozonac si cu albusurile sa faca acest chec. A iesit perfect! Eu l-am pus in forme de chec obisnuite ca inca nu am o forma de guguluf. Am sa postez poze dupa ce trece nebunia cu sarbatorile. Iti doresc din suflet toate cele bune si un an nou plin de sanatate si "retete minunate"!
la 30.12.2013, 11:45
Multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking