Ingrediente
- 1.5 kg costita si carne de batal
- 1 kg cartofi
- 2 ceppe
- 1 morcov
- 1 ardei rosu kapia
- 1 ardei iute
- 1 lingura boia dulce
- 4 linguri ulei
- ceapa verde
- Sare
- piper
Mod de preparare
- Ceapa, ardeii se curata si se blenduiesc cu ajutorul mixerului.
- Se soteaza in ei , usor impreuna cu carnea de batal bine spalata.
- Adaugati boiaua cand carnea incepe sa se albeasca. Sarati.
- Transferati carnea, morcovul taiat bucati si sosul format in aparatul slow cooker Crock-Pot.
- Dati pe functia high pentru 4 ore .
- Dupa o ora se pun si cartofii curatati si taiati bucati.
- Asezonati la servire cu ceapa si piper.
- Serviti alaturi de gulasul de batal salata preferata. Noi am avut salata de varza.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de batal cu cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|