Gulas de vita "arta VIENEZA"

Postat de LauraS in Vita
14 Noi 2010 | 13871 vizualizari

Este o reteta foarte buna de Gulas,mai ales daca carnea este de calitate. Dupa "arta Vieneza" - aceasta metoda da a prepara gulasul consta in faptul ca ,nu se fierbe ci mai mult se innabuseste in sucul propriu al canrnii.apa numai daca este necesar)amestecind mereu pina ce carnea este fiarta bine.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 30.09.2012, 14:45
La multi ani!
la 30.09.2012, 16:54
la 30.09.2012, 23:11
la multi ani !!!
la 30.09.2013, 10:37
La multi ani
la 30.09.2013, 21:16
La multi ani!
la 30.09.2014, 10:54
La multi ani!
la 30.09.2014, 16:40
La multi ani !!!
la 30.09.2015, 00:15
La multi ani!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking