Gulas de vita cu galusti
Postat de Oana in Vita 4 Oct 2010 | 14618 vizualizari
Sau Butternockerln, galuscute austriece :) Reteta de la Ala.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 04.10.2010, 21:58
cat de apetisant
la 04.10.2010, 22:03
Foarte bun, noi fierbem galustile direct in gulas
la 04.10.2010, 22:13
of Doamne ce bunatate 5 f
la 04.10.2010, 22:32
Corina, le mai fac si in mancare direct, acum insa nu aveam nici loc si nici cum...e incomod cu vasul de lut...trebuie tinut doar in cuptor...A fost senzatie
la 04.10.2010, 23:30
bun, f bun...dar eu o sa servesc cu vin alb....
la 05.10.2010, 00:35
Foarte bine arata.
la 05.10.2010, 10:25
Ce bine arata,vreau si eu o portie
la 05.10.2010, 12:30
Tare bun,vreau si eu.
la 08.10.2011, 15:52
mi ar place sa imi spuna cineva daca si cu galusti din grisi merge
eu una nu cunosc gustul unei galuste facute din faina,merci mult
reteta arata super
la 08.10.2011, 15:54
pt cei care nu sunt in tara sa stiti ca daca cautai bine prin magazine descoperiti si produsele noastre cu aproape acelasi gust ca casa
gustul de acasa nu il putem gasi nicaieri decat acasa
la 11.10.2011, 19:19
Elena, gustul galustilor cu faina este ca de taietei si sunt mai tari ca textura, nu asa pufoase ca cele cu gris. Pentru gulas nu cred ca merg facute cu gris.
COMENTEAZA