Gulas din carne de curcan

Postat de Ela68 in Curcan
14 Mar 2014 | 14980 vizualizari

Recunosc, visez demult sa fac un gulas la ceaun, in curte, la foc de lemne, insa pana atunci mai e cale lunga. Iubesc aceasta mancarica de cand sunt mica, si-o prepar cum am vazut la mama. La reteta originala, din cate am citit, carnea folosita ar trebui sa fie de vacuta, dar mi se pare mult mai gustos cu carne de curcan, mai ales ca eu nu gatesc cu afumatura sau carne de porc. Voi puteti s-o faceti cu ciolan afumat, n-am nimic impotriva. Am putea spune ca sunt variatiuni pe aceeasi tema, unii prefera condimentat, altii picant sau cu multe galuste, sau.... puteti alege cum va place, nu e nimic batut in cuie. La mine comanda este "cu multe galuscute".

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 14.03.2014, 23:41
Poti sa-ti dai seama ca galuscutele ma fac sa salivez cel mai mult ? N-am incercat inca si cu gris , dar urmeaza
la 15.03.2014, 00:22
Da Mihaela, imi dau seama, cred ca ne asemanam mult aici
la 15.03.2014, 09:10
ce pofta imi este
la 15.03.2014, 10:45
Tare mult imi place!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking