Gulas vienez

Postat de Sidy in Vita
21 Dec 2011 | 11611 vizualizari

Gulasul este o mancare traditionala in Ungaria, fiind preparat cu cartofi. Gulasul si sosul cu ceapa sunt insa foarte bune si cu paste fainoase (galuste) pregatite in casa, fierte 10 minute in apa si amestecate apoi in sos. Dar...gulasul vienez e si nu e asemenea unui gulyas unguresc. Procedeul nu e prea diferit, pe ici pe colo intervin niste elemente de… originalitate.. Gulasul adoptat din bucataria ungureasca a fost transformat de austrieci intr-un stufat de vita, condimentat.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 21.12.2011, 07:15
ce bine arata!!!
la 21.12.2011, 07:45
eeeeeeeeeeeee............asa ceva nu refuz.....puuuuuuuuuup,Sidonya!
la 21.12.2011, 07:50
Foarte gustoasa!!!
la 21.12.2011, 07:58
foarte bun !! Berea fragezeste carnea...si da o aroma aparte...bun, bun. Sidy, cum ai pus chimionul? intreg?
la 21.12.2011, 08:37
bun bun
la 21.12.2011, 08:54
va sa zica azi ne duci la Viena Sidy
la 21.12.2011, 08:55
mmm ce bine miroase
la 21.12.2011, 09:02


Vreau si eu la Viena.
la 21.12.2011, 09:29
buna
la 21.12.2011, 09:45
heyyy si eu vreau
la 21.12.2011, 10:10
si eu
la 21.12.2011, 11:00
deliciu de gulas!!!
la 21.12.2011, 11:18
bun,bun,bun
la 21.12.2011, 11:50
imi place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking