Gustare festiva din sunca cu cascaval
Postat de anisoara in Aperitive / Garnituri 24 Ian 2010 | 11491 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 24.01.2010, 22:05
dau atat de bine floricelele din praz!bravo!
la 24.01.2010, 22:06
anisoara ornamentele sunt facute din partea alba a prazului ?
la 24.01.2010, 22:12
Ornamentele sunt facute din partea alba al prazului,cred ca voi pune descrie in receta. Asteptati putin.
la 24.01.2010, 22:26
asa de bine arata florile de praz incat puteam sa jur ca e o panglica ornamentala d e la florarie
la 24.01.2010, 22:40
la 25.01.2010, 09:50
Super arata, foarte frumos decorate
la 25.01.2010, 15:08
Ai avut cumva , ceva sarbatoare si n-ai dat anunt pe "Bucataras"? Te intreb pentru ca sunt multe platouri pentru o zi normala. De altfel sunt foarte frumoase si apetisante.
la 25.01.2010, 21:03
Sylvia si Bunica imi pare bine, ca v-au placut . Bunica nu am avut nici o sarbatoare. Eu am foarte multe recete cu fotografii , care isi asteapta rindul , pt ca sa fie expuse pe bucataras.ro.
COMENTEAZA