Gyeran Jjim
Postat de mitinita in Aperitive / Garnituri 19 Apr 2012 | 5921 vizualizari
Ca sa nu ziceti ca va chinui cu retete coreene,azi va aduc in atentie ...inca una,dar de data aceasta va arat ceva se poate realiza cu produse autohtone.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 19.04.2012, 22:45
Mai Miti... la tine pare atat de simplu... dar mie tare-mi e teama sa ma apuc sa fac preparate asiatice. Sincer, pe tine nu te vad postand altceva... ai fi tare ciudata cu o oala de sarmale Supa asta cred ca-i foarte buna si vad ca simpla (cred ca mi-ar iesi si mie!), dar... ce ma fac cu ardeleanu meu?!
la 19.04.2012, 23:03
)
la 20.04.2012, 00:25
Mmmm sa fie oare un fel de omletica la cuptor...iute foarte? Arata grozav!
la 20.04.2012, 01:14
Simona,si eu mi-s ardeleanca,asa ca merge incercat si pe el Spune-i ca-i traditionala din zona mea E un fel de sufleu de oua, bolul cu ouale le bagi in oala cu apa,deci efectiv ,ouale nu ating apa,se fac la abur. Curaj,ca asta chiar e usoara! Am invatat si eu acu vreo doua saptamani sa fac sarmale
la 20.04.2012, 01:15
Ruxy,are o altfel de textura,fiindca se face la abur. Interesanta si moale,dar buna. Se poate face si fara iute
la 20.04.2012, 09:25
aspru Gim asta
la 20.04.2012, 09:44
Gata Miti, asa facem!! Ii spun ca-i o reteta traditionala din Miercurea Ciuc )
la 20.04.2012, 09:45
la 20.04.2012, 10:52
Chiar interesanta reteta
la 20.04.2012, 10:53
Eu ce sa-i spun ardeleanului, ca el mai merge prin Miercurea Ciuc si poate cere vreodata pe acolo mancarea asta traditionala
la 21.04.2012, 11:30
nu am mai auzit ,arata super
COMENTEAZA