Harcha sau galete marocane
Postat de comanligia in Piine 25 Noi 2014 | 5630 vizualizari
Harcha sunt niste painici din gris foarte populare in Maroc si Algeria, se servesc cu unt sau miere alaturi de un ceai de menta :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 26.11.2014, 08:24
Foarte bune
la 26.11.2014, 10:01
Rocsi multumesc
la 26.11.2014, 10:02
multumesc frumos oameni dragi
la 26.11.2014, 11:19
Interesante!
la 26.11.2014, 12:27
merisor
la 26.11.2014, 18:41
interesante
la 26.11.2014, 19:24
wow ce reteta interesanta ! direct la favo
la 27.11.2014, 08:44
Minunatia asta trebuie incercata ! Am inteles bine ?Nu se prajesc in grasime, doar in tava incinsa....
la 27.11.2014, 09:38
Sidy am vazut ca multe femei araboaice le-au prajit in putin ulei,uite aici un video vad ca aceasta reteta e altfel ca a mea,a mea este mai moale nu asa legata ca cea din video si asta nu se mai tine grisul la umflat,daca e scriu si ingredientele de la video : 250 gr gris fin,50 gr unt topit,80 cl apa,1/2 lingurita sare,1 lingura de ulei de masline ptr prajit
COMENTEAZA