Harcha sau galete marocane

Postat de comanligia in Piine
25 Noi 2014 | 5630 vizualizari

Harcha sunt niste painici din gris foarte populare in Maroc si Algeria, se servesc cu unt sau miere alaturi de un ceai de menta :)

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 26.11.2014, 07:49
la 26.11.2014, 08:24
Foarte bune
la 26.11.2014, 10:01
Rocsi multumesc
la 26.11.2014, 10:02
multumesc frumos oameni dragi
la 26.11.2014, 11:19
Interesante!
la 26.11.2014, 12:27
merisor
la 26.11.2014, 18:41
interesante
la 26.11.2014, 19:24
wow ce reteta interesanta ! direct la favo
la 26.11.2014, 22:58
la 27.11.2014, 08:14
la 27.11.2014, 08:44
Minunatia asta trebuie incercata ! Am inteles bine ?Nu se prajesc in grasime, doar in tava incinsa....
la 27.11.2014, 09:38
Sidy am vazut ca multe femei araboaice le-au prajit in putin ulei,uite aici un video vad ca aceasta reteta e altfel ca a mea,a mea este mai moale nu asa legata ca cea din video si asta nu se mai tine grisul la umflat,daca e scriu si ingredientele de la video : 250 gr gris fin,50 gr unt topit,80 cl apa,1/2 lingurita sare,1 lingura de ulei de masline ptr prajit
la 11.12.2014, 20:13

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking