Homar cu spanac și spumă de parmesan

Postat de Bucataras in Reteta de vedeta
14 Sep 2014 | 4343 vizualizari

Chef Haddad pregătește o rețetă pe cât de deosebită, pe cât de simplu de realizat. Secretul constă în ingrediente de foarte bună calitate și câteva trucuri de bucătar profesionist. Trucuri pe care ni le dezvăluie și nouă.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 14.09.2014, 16:47
la 14.09.2014, 16:51
Ce bine arata!
la 14.09.2014, 16:52
Nu am mancat, dar zau ca as incerca!
la 14.09.2014, 16:58
mmmm delicios!!!!!!!!
la 14.09.2014, 17:11
foarte interesant
la 14.09.2014, 17:14
Am auzit ca e tare bun
la 14.09.2014, 19:54
la 14.09.2014, 20:01
bai...deci as manca homar...de nu se poate! Faina reteta
la 14.09.2014, 20:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking