Hrean in otet
Postat de delia64 in Muraturi 7 Feb 2013 | 7432 vizualizari
Hreanul este din gradina mea ,in fiecare toamna pun la borcan ,este foarte apreciat de familia mea..
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 07.02.2013, 17:38
Cred c-ai plans ptr toate neamurile
la 07.02.2013, 18:11
Diana draga ,am plans ca am facut un borcan pentru mama si unul pentru copii din Spania ,3 zile tot am plans.
la 07.02.2013, 18:56
Si eu am pus asta toamna.. ptr doua borcanele mici am plans cat ptr vre-o 5 ani Dar tare bun mai este.. Noua ne place mai ales sosul cu smantana.
la 07.02.2013, 19:56
Simona ,eu am ingropat in nisip in beci asa cam de 2 borcane si mai fac cand se termina si mii dor de plans
la 07.02.2013, 21:25
Mersi Zamfira!
la 25.02.2013, 14:48
Foarte bun
la 02.03.2013, 14:51
Exact asa il fac si eu si ne place foarte tare. Nu il razuiesc ci il fac cu robotul si asa scap de necazul plinsului....
Cu smantana , asa cum il faci tu e o ...nebunieeeee
COMENTEAZA