Hrean pentru iarna

Postat de Sidy in Conserve
16 Mar 2012 | 28141 vizualizari

Cine a incercat vreodata sa rada o radacina de hrean stie ca aceasta se lasa cu lacrimi, deoarece se elibereaza uleiuri aromate, care ii dau gustul tipic. Hreanul proaspat ras da gust sosurilor, iar crema de hrean cu smantana se serveste la salate ,peste afumat si sunca.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 16.03.2012, 09:19
foarte bun hreanul,putem zice ca plangem de ...placere
la 16.03.2012, 09:28
la 16.03.2012, 09:29
imi place, dar tot cu lacrimi se face
la 16.03.2012, 09:30
imi place
la 16.03.2012, 09:36
Ce bun este
la 16.03.2012, 09:36
ce-mi placeee...acum am terminat si eu un borcan de mancat
la 16.03.2012, 10:37
la 16.03.2012, 11:19
Foarte bun! Intotdeauna am in frigider hrean preparat in casa. Imi place foarte mult sa-l consum alaturi de oua fierte si rasol de vaca.
la 16.03.2012, 11:36
bun tare e hreanul
la 16.03.2012, 11:56
la 16.03.2012, 12:56
Cu lacrimi cu lacrimi dar e minunat niciodata nu imi lipseste
la 16.03.2012, 17:28
perfect!!!
la 16.03.2012, 19:49
Foarte mult ne place! Voi salva reteta
la 16.03.2012, 20:31
place
la 16.03.2012, 23:24
direct la favorite merge

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking