Hribi uscati si conservati

Postat de simona72 in Conserve
6 Sep 2016 | 3175 vizualizari

Iubesc ciupercile, ador sa ma plimb si sa bat padurile la pas. Mirosul ciupercilor din padure, padurea in sine imi da o stare de liniste si de cele mai multe ori nu ne dam seama de bogatia care ne-o ofera. In toamna asta m-am hotarat sa experimentez cateva retete noi de conservare a hribilor. Pentru asta am ales doar ciuperci tinere si frumoase, care nu aveau urme ca ar fi fost atinse de viermi. Daca totusi sunteti suspiciosi atunci cel mai bine le evitati, va puneti pofta in cui :))) si mancati doar din cele cumparate din magazine. Din toate cautarile mele internautice am ales trei variante de a conserva hribii: uscati la temperatura joasa, apoi pusi in borcan cu ulei de masline si mirodenii, uscati si pastrati in borcane cu capac ermetic si ultima uscati si macinati. 

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 06.09.2016, 17:41
Ciupercile de padure sunt clar mai bune decat cele din magazin. Din pacate noi nu le cunoastem si asa ne oprim la cele cumparate
la 06.09.2016, 17:49
Interesanta reteta.
la 06.09.2016, 19:32
la 07.09.2016, 10:29
Interesant!
la 07.09.2016, 22:18
Harnica fata mai esti!
la 13.09.2016, 17:45
Frumoasa prezentare Fenomenal cosul
la 13.09.2016, 18:03
tare mult imi plac! Tot, si hribii, si prezentarea, si Simo!
la 09.10.2016, 12:13
Foarte faini!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking