Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)
Postat de DinDragostePentruGatit in Porc 19 Ian 2013 | 10168 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 19.01.2013, 14:09
o reteta minunata!!!
la 19.01.2013, 14:09
Muuultumesc, Zamfira!
la 19.01.2013, 14:17
si eu mananc hrisca destul de mult, dar simpla, cu apa fierbinte, apoi strecurata. Nu m-am gandit sa fac mancare cu ea. Cred ca e foarte buna. chiar si fara carne.
la 19.01.2013, 14:19
Eu de origine sovietica , o preparam in fel si chip.
la 19.01.2013, 14:24
ooo, da, o prefer asa !
la 19.01.2013, 14:43
N-am mancat hrisca pana acum!
la 19.01.2013, 14:59
Bunica, are un miros specific, diferit de restul cerealelor, cu toate ca nu e o cereala. Cand eram mica nu prea imi placea... mancam si miere de hrisca, neagra si foarte parfumata. Ce amintiri!
la 19.01.2013, 15:27
plaaaaaaace
COMENTEAZA