Iahnie de fasole

Postat de AlexTeacher in Mancaruri de post
28 Iul 2015 | 6064 vizualizari

Mi-aduc aminte ca obisnuiam sa fac fasole la ceaun de o tona la diverse targuri, iarmaroace si alte minunatii de genul, amestecand cu una bucata vasla, si facand o febra musculara a doua zi de mi-era mai mare dragul. Va dati seama ca "pe-asta mica" am aranjat-o numaidecat - nici n-am stat la discutii cu ea. 

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 28.07.2015, 11:51
mmmm.... ce pofta mi-e!
la 28.07.2015, 11:51
la 28.07.2015, 11:53
M-ai cucerit!!! Iubesc tot ce e cu si din fasole!
la 28.07.2015, 11:57
Favorita
la 28.07.2015, 11:59
cea mai buna
la 28.07.2015, 12:04
Trebuie sa incerc si eu sa pun chimen
la 28.07.2015, 12:11
Ce bine arată!
la 28.07.2015, 13:20
foarte bune!
la 28.07.2015, 15:03
imi place
la 28.07.2015, 16:08
super, eu o fac de dragul ardeilor copti
la 28.07.2015, 17:35
daaaa
la 29.07.2015, 20:10
Ma inscriu la o portie ca prea imi face cu ochiul
la 08.08.2015, 19:20
pe-asta mica ..))
arata tare fain.
la 15.11.2017, 16:53
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking