Iahnie de fasole cu carnaciori
Postat de bylaura in Mancaruri de legume 10 Sep 2012 | 7735 vizualizari
Din lipsa de timp am optat pentru fasolea la conserva care se prepara muuuult mai repede :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 11.09.2012, 08:55
Sunt un fan al acestei mancari , la care adaug si muraturi ,acrituri , salate sau o ceapa intreaga , mancata taraneste cu otet si sare .Dar orice ati spune dumneavoastra , doamnele , cea mai buna mancare de fasole se mananca in armata .Nu este fasolea curatata cum trebuie , mai sunt si pietre , dar e de-li-cioa-sa ! Am uitat ca la tinerii de astazi armata nu mai este pe lista de lucruri obligatoriu de bifat in viata .
la 11.09.2012, 09:10
Ooo da...dar mai la iarna dam cu muraturile atunci au gust si farmec.
Sotul meu este dusmanul orezului (pilaf) de cand a facut armata
la 11.09.2012, 11:27
foarte buna
la 11.09.2012, 12:56
Desi organismul meu nu mai accepta fasolea.. din cand in cand mai gust cate putin Chiar duminica am papat in Bv o fasolica tare buna (cateva furculite doar )!
la 11.09.2012, 16:00
Una dintre mancarurile mele preferate!
la 11.09.2012, 18:01
Cea mai gustoasa mancarica!Acum este comod de facut.Fasolea este conservata si numai fierbi doua ore la ea.Eu ii adaug si putin cimbru sau tarhon,dar asta este facultativ.
la 11.09.2012, 18:48
Ador aceasta mincare
la 11.09.2012, 21:05
....si mie imi place
la 11.09.2012, 22:50
ma bucur ca va place
la 24.09.2012, 00:03
COMENTEAZA