Iahnie rapida de fasole manastireasca
Postat de RuxyRux in Mancaruri de post 27 Feb 2017 | 9544 vizualizari
In varianta rapida pentru un pranz foarte gustos!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 27.02.2017, 20:55
Rapid și gustos!
la 27.02.2017, 22:44
Multumesc Mihaela
la 27.02.2017, 22:44
Sigur Cleme
Multumesc!
la 27.02.2017, 22:44
Multumesc Simonici
la 27.02.2017, 23:09
aoleu...imi ploua in gura!
la 28.02.2017, 10:06
rapid si bun ![](/templates/default/images/smileys/yahoo47.gif)
la 01.03.2017, 22:17
A fost superba, va multumesc!
la 10.03.2017, 07:48
Buna!
la 10.03.2017, 12:27
mai ce buna, usoara de facut, buna ideea as face si eu
multumesc ![](/templates/default/images/smileys/yahoo01.gif)
la 10.03.2017, 13:18
Fasolea uscata cumparata din piata este tratata si nu face gargarite. Fasolea adusa de la tara se pastreaza foarte bine peste iarna la rece, deci nu trebuie tinuta in casa unde este cald ci in balcon la frig, sau, daca vremea s-a incalzit, se pune intr-un borcan mare, din cel pentru muraturi, amestecata cu sare grunjoasa si nu vei mai avea probleme. Ambele metode sunt verificate de mine si sunt foarte eficiente.
COMENTEAZA