Iahnie rapida de fasole manastireasca

Postat de RuxyRux in Mancaruri de post
27 Feb 2017 | 9544 vizualizari

In varianta rapida pentru un pranz foarte gustos!

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 27.02.2017, 20:55
Rapid și gustos!
la 27.02.2017, 22:44
Multumesc Mihaela
la 27.02.2017, 22:44
Sigur Cleme Multumesc!
la 27.02.2017, 22:44
Multumesc Simonici
la 27.02.2017, 23:09
aoleu...imi ploua in gura!
la 28.02.2017, 08:50
la 28.02.2017, 10:06
rapid si bun
la 01.03.2017, 22:17
A fost superba, va multumesc!
la 10.03.2017, 07:48
Buna!
la 10.03.2017, 10:41
la 10.03.2017, 12:27
mai ce buna, usoara de facut, buna ideea as face si eu
multumesc
la 10.03.2017, 13:18
Fasolea uscata cumparata din piata este tratata si nu face gargarite. Fasolea adusa de la tara se pastreaza foarte bine peste iarna la rece, deci nu trebuie tinuta in casa unde este cald ci in balcon la frig, sau, daca vremea s-a incalzit, se pune intr-un borcan mare, din cel pentru muraturi, amestecata cu sare grunjoasa si nu vei mai avea probleme. Ambele metode sunt verificate de mine si sunt foarte eficiente.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking