Icre de fasole
Postat de katty in Mancaruri de post 5 Ian 2021 | 10934 vizualizari
Daca tineti post si doriti un preparat rapid acesta este unul potrivit.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 05.01.2021, 14:19
Noi îi zicem ”fasole bătută” și ne place foarte mult...! Dar cât putem, evităm conservele...
la 05.01.2021, 14:32
Rodica, nu este deloc fasole batuta. Lamaia ii schimba total gustul. Si sa stii ca nici mie nu imi plac conservele, dar pentru o portie mica am preferat sa cumpar conserva decat sa fierb fasole, caci stim cat de greu se fierbe.
la 05.01.2021, 14:46
Nu am facut niciodata, insa trebuie incercate! Merci de idee!
la 05.01.2021, 14:48
la 05.01.2021, 15:40
Bine, Katty, chiar m-ai făcut curioasă, așa că data viitoare când vom face fasole bătută vom adăuga lămâie să vedem cum este... Te înțeleg perfect că nu ai timp, având un serviciu greu și rețeta ta este ”de avarie” ca să zicem așa, pentru cei care nu pot sta mult timp în bucătărie. Eu mă refeream doar la noi, care fiind pensionari, avem timp destul să preparăm mâncarea din ingrediente proaspete (de fapt, după câte îmi amintesc, n-am folosit niciodată fasole conservată, chiar dacă eram mai ocupată.)
la 05.01.2021, 19:08
la 05.01.2021, 19:33
Ce idee bună!
la 05.01.2021, 22:55
Bun !!!!
la 05.01.2021, 23:53
Asa imi plac si mie
la 06.01.2021, 11:00
Bun!
la 06.01.2021, 20:29
Ce bunatate!
COMENTEAZA