Icre de fasole

Postat de katty in Mancaruri de post
5 Ian 2021 | 10934 vizualizari

Daca tineti post si doriti un preparat rapid acesta este unul potrivit.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 05.01.2021, 14:08
la 05.01.2021, 14:19
Noi îi zicem ”fasole bătută” și ne place foarte mult...! Dar cât putem, evităm conservele...
la 05.01.2021, 14:32
Rodica, nu este deloc fasole batuta. Lamaia ii schimba total gustul. Si sa stii ca nici mie nu imi plac conservele, dar pentru o portie mica am preferat sa cumpar conserva decat sa fierb fasole, caci stim cat de greu se fierbe.
la 05.01.2021, 14:46
Nu am facut niciodata, insa trebuie incercate! Merci de idee!
la 05.01.2021, 14:48
la 05.01.2021, 15:40
Bine, Katty, chiar m-ai făcut curioasă, așa că data viitoare când vom face fasole bătută vom adăuga lămâie să vedem cum este... Te înțeleg perfect că nu ai timp, având un serviciu greu și rețeta ta este ”de avarie” ca să zicem așa, pentru cei care nu pot sta mult timp în bucătărie. Eu mă refeream doar la noi, care fiind pensionari, avem timp destul să preparăm mâncarea din ingrediente proaspete (de fapt, după câte îmi amintesc, n-am folosit niciodată fasole conservată, chiar dacă eram mai ocupată.)
la 05.01.2021, 16:33
la 05.01.2021, 19:08
la 05.01.2021, 19:33
Ce idee bună!
la 05.01.2021, 22:55
Bun !!!!
la 05.01.2021, 23:53
Asa imi plac si mie
la 06.01.2021, 09:43
la 06.01.2021, 11:00
Bun!
la 06.01.2021, 20:29
Ce bunatate!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking