Icre de fasole boabe

Postat de Bunica in Aperitive / Garnituri
19 Iun 2009 | 20760 vizualizari

Se consuma in special in perioadele de post, dar si in tot timpul anului.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 19.06.2009, 23:49
Pe la noi ii mai zice "fasole batuta" Ce e ala schinduf?
la 20.06.2009, 09:07
Este un condiment,care se foloseste mai rar pt. ca este f.aromat.Fasolea batuta nu are zeama de lamaie si are deasupra ceapa taiata solzisori si calita. Asa o fac eu,dar stii"cate bordeie atatea obiceie"..
la 20.06.2009, 10:21
Fara violenta, ce inseamna aia "fasole batuta"
la 20.06.2009, 10:48
Asa este Bunica,fasolea batuta traditionala se serveste cu ceapa prajita deasupra.Mie una nu-mi place asa si o fac fara.
la 07.07.2009, 14:07
Cand fierbe fasoale, puteti pune un varf de cutit bicarbonat alimentar.
Fierbe si mai repede si nu mai produce gaze la stomac.

Bine v-am gasit!
la 23.09.2010, 16:05
De fapt icrele de fasole se fac din fasole BOAMBE - acelea cu boabe foarte mari de culoare alba.
Daca ne gandim un pic toate fasolele sunt "boabe"; cele uscate bineinteles. Fasolele din soiul BOAMBE sunt insa cele mai gustoase si cele mai potrivite pentru preparat fasole batuta sau asa zisele icre de fasole.
la 04.03.2011, 09:30
eu stiu ca in icrele de fasole, se pune mustar, lamaie si la sfarsit o ceapa tocata marunt acuma fiecare face cum vrea
la 13.09.2011, 16:16
place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking