Icre de fasole boabe
Postat de Bunica in Aperitive / Garnituri 19 Iun 2009 | 20760 vizualizari
Se consuma in special in perioadele de post, dar si in tot timpul anului.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 19.06.2009, 23:49
Pe la noi ii mai zice "fasole batuta" Ce e ala schinduf?
la 20.06.2009, 09:07
Este un condiment,care se foloseste mai rar pt. ca este f.aromat.Fasolea batuta nu are zeama de lamaie si are deasupra ceapa taiata solzisori si calita. Asa o fac eu,dar stii"cate bordeie atatea obiceie"..
la 20.06.2009, 10:21
Fara violenta, ce inseamna aia "fasole batuta"
la 20.06.2009, 10:48
Asa este Bunica,fasolea batuta traditionala se serveste cu ceapa prajita deasupra.Mie una nu-mi place asa si o fac fara.
la 07.07.2009, 14:07
Cand fierbe fasoale, puteti pune un varf de cutit bicarbonat alimentar.
Fierbe si mai repede si nu mai produce gaze la stomac.
Bine v-am gasit!
la 23.09.2010, 16:05
De fapt icrele de fasole se fac din fasole BOAMBE - acelea cu boabe foarte mari de culoare alba.
Daca ne gandim un pic toate fasolele sunt "boabe"; cele uscate bineinteles. Fasolele din soiul BOAMBE sunt insa cele mai gustoase si cele mai potrivite pentru preparat fasole batuta sau asa zisele icre de fasole.
la 04.03.2011, 09:30
eu stiu ca in icrele de fasole, se pune mustar, lamaie si la sfarsit o ceapa tocata marunt acuma fiecare face cum vrea
la 13.09.2011, 16:16
place
COMENTEAZA