Ied la gratar

Postat de Julie in Mancaruri cu carne
16 Sep 2011 | 19708 vizualizari

Carnea de ied este mai frageda decat carnea de miel, are o aroma mai usoara, iar la gust aduce mai mult cu cea de vita, decat cu cea de miel. Este mult mai sanatoasa decat carnea de vita sau pui, datorita continutului mic de grasimi. Este bogata in fier si vitamine din complexul B si poate fi folosita si in cure de slabire deoarece contine putine calorii. Pentru o aroma si un gust si mai bun, carnea de ied este recomandat a se marina inainte de gatire.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 16.09.2011, 12:01
foarte bun
la 16.09.2011, 12:46
nu mananc carne de miel
la 16.09.2011, 13:40
ce bun...
la 16.09.2011, 14:01
e foarte bun
la 16.09.2011, 15:01
Foarte bun,imi place
la 16.09.2011, 15:13
ce bine ca s-a incins un gratarel cat inca mai e vreme buna
la 16.09.2011, 18:29
vaaaaai......m-ai nenorocit..... imi place la ne-bu-ni-e....
la 16.09.2011, 22:00
ma faci sa inund tastatura cu bunatatea asta
la 17.09.2011, 14:26
salut, mai este anul asta sarbatoarea mustului la pietroasele?
la 17.09.2011, 21:06
Multumesc tuturor!
Bucataras, Sarbatoarea Tamaioasei de la Pietroasele a avut loc pe 4 septembrie...
la 21.09.2011, 10:26
mmm bun
la 25.06.2021, 10:10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking