Iepure umplut la cuptor
Postat de Adinacarla in Mancaruri cu carne 18 Ian 2010 | 40808 vizualizari
Daca parintii mei cresc iepuri acest preparat este des intalnit la noi la masa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 19.01.2010, 12:16
Arata super iepurasul!
Oare ar merge si cu un iepure de camp?
la 19.01.2010, 12:17
Sincer nu am papat nici o data iepure de camp. Din cate am auzit carnea de vanat este putin mai tare...poate daca il oparesti sau il fierbi putin inainte de al face umplut.
la 19.01.2010, 19:51
mie imi place mult carnea de iepure, da nu prea am ocazia sa mananc des. am primit odata un iepure de camp si l-am facut la cuptor. nu mi s-a parut ca e atos sau tare....a iesit excelent
la 20.01.2010, 00:05
ana , iepurele de camp il lasi cel putin 24 ore la marinat intr-o zeama numita specific ,, bait " pe care o prepari astfel : 1l vin [ daca nu ai pune otet dar cam 100 ml ] , 3 l apa , 10 foi dafin , boabe de piper , ierburi aromate uscate care iti plac tie , o ceapa, un morcov , telina , usturoi , sare . dai in clocot toate acestea intr-o oala mare , si pui vanatul , respectiv iepurele la marinat o zi .il prepari apoi dupa reteta dorita .
la 20.01.2010, 08:07
Multumesc mihaelar63 asta cu marinatu o stiu ,vreau o reteta sa iasa foarte gustos ,am incercat mai multe variante dar nu prea m-au incantat
la 22.01.2010, 11:26
cred ca e foarte bun pregatit asa.
la 13.02.2010, 23:12
COMENTEAZA