Iepure umplut, servit cu sos

Postat de lia in Mancaruri cu carne
8 Apr 2010 | 21568 vizualizari

O friptura pe care am pregatit-o de Pasti , ca alternativa la miel , (sotul meu este singurul din familie caruia ,nu-i place carnea de miel). Sosul obtinut este delicios pentru orice fel de friptura,pasare,porc sau vanat.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 08.04.2010, 19:42
arata foarte apetisant!
la 08.04.2010, 21:09
daaa arata senzational
la 08.04.2010, 23:22
Eu nu mananc iepure, dar recunosc ca arata foarte bine ce ai facut
la 08.04.2010, 23:45
arata excelent
la 09.04.2010, 00:57
ARATA SENZATIONAL!!!!!!
ABIA ASTEPT SA CREASCA SI IEPURII MEI! BRAVO! NOTA 10 PLUS!
la 09.04.2010, 10:43
va multumesc si va pup
la 09.04.2010, 10:55
Super prezentare !!!
la 11.04.2010, 13:13
sa inteleg ca ai taiat iepurasul ca pe rulada cu tot cu sira spinarii?
la 11.04.2010, 13:14
oricum eu nu mananc iepurasii dar la tau arata foarte bine pe platou asa cu legumele langa el! 5 frculite !
la 12.04.2010, 14:32
Da, Ionela2682, l-am taiat ca pe rulada, oasele lui oricum sunt destul de crude si nu e greu deloc la sectionat. Multumesc !
la 12.04.2010, 16:59
am avut si eu un iepure in vara primit de la cineva dar l am facut fripturica la cuptor! mama cum arata dar nu am putut manca din el nici o bucatica,imi era mila!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking