Inghetata cu capsuni
Postat de privatelaura in Dulciuri 28 Mai 2015 | 4323 vizualizari
Stiu, va e pofta de o cupa cu inghetata, dar poate ca va feriti sa o faceti acasa.
Este adevarat, inghetata de casa iese cu ace de gheata, de cele mai multe ori. Si eu pateam la fel.
In timp, am observat cateva lucruri, cu cat procentul de fructe este mai mare, cu atat inghetata va avea mai multe ace. Cu cat temperatura este mai scazuta, cu atat acele de gheata se vor forma mai repede si vor fi mai mari. Din acest motiv, alegem (sau nu) sa amestecam inghetata la intervale oarecum scurte pentru a sparge aceste ace, nicidecum pentru a le indeparta.
Am consumat de multe ori inghetata din comert, si asa am inceput sa testez si sa observ anumite constante :))) inghetata este de fapt o spuma, si atunci m-am hotarat sa incerc sa obtin o consistenta si o textura similara. Nu este nici pe departe prima inghetata de casa pe care am facut-o, dar cred ca este cea mai apropiata de inghetata la cutie pe care o tot cumparam.
Racoritoare, buna, fructata, un deliciu!
Inapoi la reteta
|