Inghetata cu capsuni

Postat de privatelaura in Dulciuri
28 Mai 2015 | 4323 vizualizari

Stiu, va e pofta de o cupa cu inghetata, dar poate ca va feriti sa o faceti acasa. Este adevarat, inghetata de casa iese cu ace de gheata, de cele mai multe ori. Si eu pateam la fel. In timp, am observat cateva lucruri, cu cat procentul de fructe este mai mare, cu atat inghetata va avea mai multe ace. Cu cat temperatura este mai scazuta, cu atat acele de gheata se vor forma mai repede si vor fi mai mari. Din acest motiv, alegem (sau nu) sa amestecam inghetata la intervale oarecum scurte pentru a sparge aceste ace, nicidecum pentru a le indeparta. Am consumat de multe ori inghetata din comert, si asa am inceput sa testez si sa observ anumite constante :))) inghetata este de fapt o spuma, si atunci m-am hotarat sa incerc sa obtin o consistenta si o textura similara. Nu este nici pe departe prima inghetata de casa pe care am facut-o, dar cred ca este cea mai apropiata de inghetata la cutie pe care o tot cumparam. Racoritoare, buna, fructata, un deliciu!

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 29.05.2015, 07:35
ce inghetata buna avem aici , foarte bun
la 29.05.2015, 16:20
buna, buna
la 30.05.2015, 11:09
Delicioasa!
la 30.05.2015, 19:40
la 10.06.2015, 17:11
Buna de tot

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking