la 27.06.2010, 18:08 tre sa invat si eu sa fac minuni d-alea din caramel!! ate d-alea
la 29.06.2010, 11:39 Corina, de obicei la inghetata se pun doar galbenusurile. Daca pui si albusurile si mai ales daca nu sunt batute foarte foarte bine, e normal, ca la fiert acestea sa se coaguleze si sa se formeze cocoloase. Eu zic sa nu renunti, e pacat...pentru ca iese o inghetata atat de buna si fara "prostioare" in compozitie...
la 29.06.2010, 11:42 Hosey...si eu as vrea sa stiu sa le fac mai bine. Si daca as putea sa le fac si fara sa ma mazgalesc toate...eheheee...ce bine-ar fi!
la 29.06.2010, 11:42 Multumesc fetelor de aprecieri si de furculite!
la 29.06.2010, 17:03 Multumesc Miha, promit sa mai incerc si sa-mi fac curaj...mai ales cand o sa inceapa sa manance Eliza inghetata n-o sa am incotro.