Inima de porc si orez cu fasole rosie

Postat de papabundetot in Porc
12 Apr 2014 | 4144 vizualizari

Aveam in congelator o inima si rinichi de porc si tot am amanat prepararea lor pentru ca nu eram sigura cum anume sa le fac.Aveam varianta de tochitura traditionala sau…sa creez un preparat nou cu arome indiene.Pana la urma am ales a 2-a varianta si ma bucur pentru alegerea facuta pentru ca a iesit un preparat cu adevarat delicios si aromat.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 12.04.2014, 19:57
Papa bun de tot!
la 12.04.2014, 20:00
Mery!
la 12.04.2014, 20:00
la 12.04.2014, 20:21
la 12.04.2014, 20:33
la 12.04.2014, 20:33
la 12.04.2014, 20:53
la 12.04.2014, 21:06
la 12.04.2014, 21:24
bun
la 12.04.2014, 21:28
la 12.04.2014, 22:09
buna mancarica ai facut
la 12.04.2014, 23:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking