Inimi de foietaj cu carne si susan

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
24 Feb 2017 | 2178 vizualizari

Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit. Pot fi servite calde sau reci, ca aperitiv, gustare de dupa amiaza sau pot fi luate la pachet in drumetii. Sunt simple si satioase.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 24.02.2017, 14:58
la 24.02.2017, 15:06
la 24.02.2017, 15:15
Buunee!
la 24.02.2017, 15:20
la 24.02.2017, 16:09
la 24.02.2017, 16:17
la 24.02.2017, 16:50
la 25.02.2017, 11:07
Multumesc!
la 25.02.2017, 14:47
Super!
la 25.02.2017, 19:28
Ne plac si noua!
la 26.02.2017, 12:47
la 26.02.2017, 15:44
Tare bune!
la 26.02.2017, 19:52
Va multumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking