Inimioare Mini Pavlova

Postat de pusikmea in Prajituri
2 Feb 2014 | 2946 vizualizari

"Legenda spune ca acest desert a fost creat in onoarea celebrei balerine de origine rusa Anna Pavlova, in anii 1920, in timpul in carea aceasta se afla in turneu. Desi atat Australia, cat si Noua Zealanda isi disputa originea acestei retete, se pare totusi ca un Chef al unui hotel din Wellington, Noua Zealanda, a creat acest desert special pentru celebra balerina." Pentru cei care nu stiu ce inseamna pavlova, aceasta seamana cu bezeaua, dar nu este, deoarece bezeaua este uscata si crocanta, iar blatul de pavlova are exteriorul crocant si interiorul moale, lipicios si pufos, acoperit cu frisca si fructe, iar in cazul meu este acoperit cu crema de vanilie. Este un desert care se potriveste foarte bine pentru ziua Indragostitilor

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 02.02.2014, 16:44
Va multumesc tuturor pentru aprecieri
la 02.02.2014, 17:07
la 02.02.2014, 17:40
sunt niste bijuterii dulci
la 06.03.2014, 23:08
Ce bine arata !
la 28.04.2014, 17:22
la 28.06.2021, 18:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking