Invartita cu nuca

Postat de anisoara in Dulciuri
6 Iun 2010 | 22012 vizualizari

Este invartita nu cozonac, pentru ca aluatul de cozonac se face aproape din aceleasi ingrediente , dar dupa o metoda de framantare diferita de aluatul dospit dulce. Deosebirea principala intre aceste alauturi este : 1. produsele din aluat de cozonac se pastreaza mult mai mult timp decat acest aluat, 2. produsele din aluat de cozonac sunt mai puhave si se rup in fashii, dupa ce este copt.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 06.06.2010, 16:35
ce buna e
la 06.06.2010, 19:23
Rocsi, as manca zi si noapte
la 06.06.2010, 20:29
ca deobicei, Anisoara face totul ca la carte, impartasindu-ne toate secretele ei Esti de nota 20
la 06.06.2010, 21:51
Mersi ma starui, ca-mi place , e pasiunea mea.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking