Jiaozi Guo-tie (Coltunasi chinezesti)

Postat de xana in Mancaruri cu carne
27 Ian 2014 | 12711 vizualizari

Jiaozi inseamna coltunasi, iar in cazul acesta guo-tie inseamna felul in care sunt pregatiti si anume prajiti inainte apoi fierti. Sunt destul de renumiti in China, iar in functie de zona, se consuma de Anul Nou in nordul Chinei sau la Festivalul Primaverii cand spun ei ca le aduc noroc. Mie imi plac foarte mult, neaparat cu sosul alaturi.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 27.01.2014, 18:55
Ce frumosi sunt!
la 27.01.2014, 19:01
Multumesc mult fetelor!
la 27.01.2014, 19:22
Tare faini sunt!
la 27.01.2014, 20:43
la 28.01.2014, 13:37
foarte gustosi
la 28.01.2014, 20:29
foarte bun
la 28.01.2014, 20:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking