Kafta
Postat de Oana in Oaie 11 Ian 2010 | 15895 vizualizari
Denumirea este populara in Liban si Siria, un fel de "chiftele" facute din carne de vita sau oaie, amestecata cu ceapa si condimente. Se pot frige pe gratar/gril.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 11.01.2010, 01:47
-minunata alternativa la vesnicii mititei, nu am folosit niciodata scortisoara in preparate de carne .
-acum sunt pregatita
-ai pus carnea la rece dupa ce ai modelat-o ?
-
la 11.01.2010, 02:19
Mihaela, nici eu nu am mai folosit , dar te asigur ca e tare buna . Da, am lasat carnea la rece peste noapte, in frigider, m scris si in reteta
la 11.01.2010, 09:45
se face si cu carnita de vacuta sau mixta, intre vaca si berbecut... foarte bune pe gratar
la 11.01.2010, 11:16
Da, Ionix, faci cum iti place. tare buna a fost carnea de berbecut, nu se simtea absolut deloc gust/miros de oaie, delicioasa
la 11.01.2010, 11:56
bune, eu recunosc le cumpar direct facute, sincer imi plac mult mai mult micii romanesti dar si astea sunt bunute...seamana mai mult cu hamburgerii la gust, sau cu chiftelele.
foarte fain ai facut totul.
la 11.01.2010, 12:16
Multumesc
la 11.01.2010, 17:18
nu ma omor dupa berbecutz dar cred ca-s tare bune
la 11.01.2010, 18:52
asa-i asa-i... mai putin porc hehe stiuuuu, si eu urasc mirosul de oaie bla bla... dar daca cumperi carnita de berbecut e super... eu de obicei cumpar de la arabi direct la fel e si cu pastrama, cea de berbecut e dementiala
la 15.02.2010, 19:39
grecii mai folosesc scortisoara in sosurile cu carne. bun
la 15.02.2010, 19:55
nu mai vorbesc cu tine!
la 16.02.2010, 11:28
De ce, fata, nu mai vorbesti?
la 10.05.2011, 15:41
COMENTEAZA