Kebab libanez de pui

Postat de rocsi_1612 in Pui
2 Mai 2017 | 5460 vizualizari

Am vazut la draga mea Ruxy aceasta reteta si tare mi-a placut. Eu sunt o mare fana a pieptului de pui, dar imi place sa fie gatit cu gust, sa nu fie uscat si fad. Cum aceasta reteta mi-a facut cu ochiul, am si pus-o repede in practica. Am servit preparatul cu lipii calde, felii de rosii si castravete. Mare, mare bunatate a iesit!

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 02.05.2017, 21:58
Egoisto.....
la 02.05.2017, 22:19
Si il tii numai pentru tine? Vrem si noi. Sa ne asiguram ca e bun!
la 03.05.2017, 06:42
Ce bine arata!
la 03.05.2017, 06:53
Yammi!
la 03.05.2017, 10:41
vin la tine la masa , foarte gustos
la 03.05.2017, 11:57
la 03.05.2017, 19:26
Va multumesc si va poftesc la degustare!
la 29.05.2017, 06:45
Super!
la 29.05.2017, 11:39
Suna bine Imi place marinarea puiului in iaurt , ii da acea textura pufoasa , dar suculenta . Acum de garam marsala ce sa zic ? Nu-i tocmai libanez
la 29.05.2017, 20:09
Multumesc Dantes!
Multumesc Mihaela! Stiu ca ar fi trebuit un condiment oriental, ca asa pusese Ruxy, dar din lipsa am pus garam masala. Sper ca nu am gresit prea mult

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking