Kedgeree (dupa Jamie Oliver)

Postat de oana_d in Somon
31 Mar 2013 | 7688 vizualizari

Aceasta mancare isi are originile intr-un fel de mancare din peste care se pregatea in India pe la 1340 sau mai devreme. A fost introdusa in Anglia pe vremea colonialismului de catre britanicii veniti acasa dupa un stagiu in India, si de atunci este o mancare servita la micul dejun, alcatuita in principal dintr-un soi de peste fiert (egrefin, „haddock” in engleza, orez fiert si condimente). Astazi va propun o reteta de kedgeree dupa Jamie Oliver.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 31.03.2013, 18:26
daca e peste imi place!
la 31.03.2013, 18:34
la 31.03.2013, 18:45
bun
la 31.03.2013, 19:07
interesanta reteta
la 31.03.2013, 22:38
la 01.04.2013, 12:51
Interesanta, intr-adevar! E buna mancarea, insa aromele le-as mai reduce putin.
la 01.04.2013, 16:44
Mie imi place asa aromat,super!!
la 01.04.2013, 16:57
buna ideea !! Buna mancarica!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking