Kimchi Bokumbop

Postat de mitinita in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2011 | 8061 vizualizari

In coreeana,bokum inseamna prajit sau calit,iar bop inseamna orez alb fiert. Si cu acest orez sunt multe multe variante,se poate adauga si carne,un ou prajit deasupra,ceapa,usturoi,sos de soia,ulei de susan...De aceasta data am ales sa il fac numai cu kimchi si orez. Se foloseste orez gatit cu o zi in urma si care a stat la frigider,astfel e mai usor de prajit.

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 13.05.2011, 20:50
complicat?sa vedeti ce-a scos ruxy
la 13.05.2011, 23:44
la 14.05.2011, 03:22
Si eu vreau

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking