Kimchi Ramyun

Postat de mitinita in Supe
16 Apr 2012 | 8982 vizualizari

Daca tot v-am ademenit cu ramyun si kimchi de ridiche alba (pe care i-am lasat sa fermenteze,apoi am pus borcanul la frigider),astazi o sa va arat cum le puteti combina si cat de versatile sunt taiteii instanti Shin Ramyun. Ii vad pranzul perfect la locul de munca,mai ales daca timpul nu va permite sa iesiti sa mancati ceva sau nu ati avut timp sa pregatiti ceva. Si cati dintre voi nu v-ati saturat sa duceti la pachet iar si iar sendvisuri? Daca vi se pare prea complicat ,se gaseste si varianta cu bol, mai aveti nevoie de apa clocotinda si gata pranzul! 1 pachet shin ramyun kimchi de ridiche alba bucati de pui prajit,fiert sau gatit la cuptor ceapa verde

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 17.04.2012, 19:42
bun,bun
la 17.04.2012, 21:03
Foarte aromata
la 18.04.2012, 12:04
Imi place tare Ramyun, variantele picante sunt cele mai cele .
la 08.08.2012, 13:10
In loc de kimchi de ridiche alba se poate folosi kimchi de varza ?:-?
la 15.11.2013, 08:52
arata super
la 22.08.2016, 19:35

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking